21 Şubat 2020 Cuma

Penis Eğriliği


Penis Eğriliği


Penis eğriliği, pek çok erkekte görülebilen bir bozukluktur. Penis eğriliği kişiye göre fark ederek aşağı ya da yukarı doğru eğri olabiliyor. Daha çok yukarı doğru eğrilik görülüyor ve penis eğriliğinin erkeğe pek çok dezavantajı oluyor. En başta cinsel ilişkiye girmeyi zor hale getiriyor ve genelde ağrılı cinsel ilişki yaşanıyor. Penis eğriliği genç yaşlı demeden herkeste fark edilebiliyor ve darbeye bağlı olabildiği gibi doğuştan da ileri gelebiliyor.
Penis eğriliği tedavisi bulunan bir rahatsızlık olup sadece cerrahi operasyon ile düzeltilebiliyor. Her ne kadar doğal yöntemlere, kremlere ve çeşitli ilaçlara talep görülse de bunlar kesinlikle doğru çözüm sağlamıyor. Cerrahi operasyonlar ile uzman hekimler penis bağlarını düzelterek penis eğriliğinin ortadan kaldırıyor. Elbette bunun için işinde başarılı ve donanımlı hastane doktorlarını tercih etmek gerekiyor.

Penis Eğriliği Operasyon Ücretleri


Penis eğriliği sorununa çözüm getiren operasyon ücretleri eğriliğin ne düzeyde olduğuna göre, hastane donanımına göre ve doktorun deneyimine göre farklılık gösteriyor. Öncelikle muayene olmak ve hastane ile görüşmek gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder