11 Şubat 2020 Salı

Sertleşme Sorunu


Sertleşme Sorunu


Sertleşme sorunu, pek çok erkekte görülen bir problemdir. Bu problem genelde ileri yaş grubundaki erkeklerde görülür ancak genç erkeklerde de görülebilir. Sertleşme sorunu olduğu zaman cinsel ilişkiye girmeden önce penis olduğu gibi kalır ve bu nedenle ilişki meydana gelmez. Bir diğer sorun da ilişkiye girdikten sonra boşalmadan penis sertliğini kaybeder ve böylece ilişki yarıda kalır. Çoğu zaman vajinaya girmeden penis sertliğini kaybeder. Bu durum da hem bayan partner in hem de erkek için çok zor bir dönemdir ve çoğu zaman anlaşmazlıklara yol açar.

Sertleşme problemi görüldüğü zaman mutlaka uzman ürolog tarafından detaylı muayene olmak gerekir. Sertleşme sorununun farklı nedenler bulunmaktadır ve genç erkeklerde genelde ilk ilişkiye girmeden önce heyecandan dolayı sertleşememe yaşanmaktadır. Psikolojik sebeplere bağlı olarak gelişen sertleşme probleminin muhakkak uzman bir doktor tarafından tedavi edilmesi gerekir.

Sertleşme Sorunu Tedavisi


Sertleşme probleminin tedavisi genel olarak ilaç tedavisi, krem tedavisi ve terapi ile uygulanır. Bunun kararının uzman doktor vermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder